AYDINCIK AYNALIGÖL ANAOKULU
HÜRRİYET MAH. CENGİZ TOPEL CAD. AYDINCIK AYNALIGOL ANAOKULU BLOK NO: 1 AYDINCIK / MERSİN

VİZYON

Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çocukların, tüm becerilerinin ve gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanması, çağın gereklerine uyum sağlayabilen, insan haklarına ve demokrasiye saygılı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Çocukların gelişimsel gereksinimleri karşılamayı, gelişim alanlarının birbiri ile olan dinamik etkileşimini desteklemeyi, öğrencinin tüm alanlarındaki davranışlarını daha üst düzeye çıkarmayı, çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi hedeflemektedir.

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuz yarım gün eğitim vermektedir. Velilerin isteğine bağlı olarak öğleden sonra Çocuk kulübü faaliyetini sürdürmektedir.

Öğretim Şekli

Okulumuz klimalarla ısınmaktadır.

İl merkezine 184 km, ilçe merkezine 1.5 km uzaklıktadır.